Nyt tag​

Vi har specialiseret sig i reparation og vedligeholdelse af alle former for tagkonstruktioner både ude og inde, på tagsten og på trækonstruktioner.

Med jævne mellemrum er det nødvendigt at tag og kviste ses efter for skader og utætheder. Vi tilbyder derfor en grundig gennemgang af taget, så små problemer bliver opdaget, før de bliver til store skader.

​Det er et arbejde, som vores håndværkere er vant til at udføre. Derfor kan de sørge for en hurtig og effektiv udbedring, når de under en gennemgang opdager skader på taget.

Kontakt os for at høre mere om vores tilbud om tagservice og tagreparationer.​​

Jordbrovej, 8200 Århus N​

Vi har udskiftet 400kvm tag samt tagrender og udhæng.

Udskiftning af vinduer og terrassedøre var også en del af tømreropgaven som Rappmund og Gammelby leverede til perfektion.​

Tryghedsvej, 8230 Åbyhøj

Smuk bevaringsværdig patriciervilla i Åbyhøj. Komplet udskiftning af spærkonstruktion samt nyt tag. 3 nye kviste og 4 nye Veluxvinduer. Samt ny overetage. Udført med et sikkert valg af de bedste materialer.​

Kontakt os​

Ønsker du yderligere oplysninger om en specifik arbejdsopgave, eller har du andre spørgsmål til os, er du naturligvis velkommen til at kontakte os. 

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Firma

Tømrerfirmaet Rappmund & Gammelby

CVR: 36073063

Adresse​

Ravnsøvej 65

8680 Ry

Kontakt

Jan Rappmund: 23 49 23 11

Ronnie Gammelby: 28 93 36 44

​Mail: kontakt@rappmund-gammelby.dk​​